Pripombe

Stara obnovljena kamnita hiša

Stara obnovljena kamnita hiša


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ko je ta posest pred kolegijsko cerkvijo Cangas v Pontevedri prispela za mizo studia Huga, je bilo njeno stanje grozljivo. Po več kot petih letih opuščanja so njene stene izgubile sijaj in njihov vrt je postal katastrofa plevela in umazanije. Toda privilegirana lokacija, v kateri se je znašla, in zanimiva osnova, ki je vse

Oglaševanje - branje pod Nekoč in sedanjost

Pred kolegijsko cerkvijo Cangas najdemo hišo, ki je bila obnovljena ob upoštevanju njene preteklosti.

Plemenit material

Za širitev prostora je bila dodana nova rastlina s cinkovo ​​zunanjostjo.

Dobro diferenciran

Med sanacijo je bil stari del in novi elementi dobro iskan.

Vstop

Pogled na predsobo.

Ukrepajte

Hiša ima 278 kvadratnih metrov, razdeljenih v tri nadstropja.

Dvorana na dveh višinah Stopnišče na vidiku Dvignite raven

Zahvaljujoč dejstvu, da so zgornje nadstropje pustili prosto, bi lahko imela dnevna soba zelo visoke stropove in dodatna okna.

Gable streha Podrobnosti stopnišča Streha z lesenimi tramovi Zakon o preglednosti

Na zgornjem nivoju luč skozi prozorne strehe prepušča svetlobo.

Windows Knjižnica

Vrata služijo kot knjižnica.

Bela in lesa

Enostavnost vedno deluje.

Pogled iz zgornjega nadstropja Podrobnosti strehe Kuhinja

Kuhinja, z modernim slogom, je v nasprotju z izvirno kamnito steno.

Otok z rdečimi stolčki služi kot improviziran zajtrk.

Kamniti detajli kuhinjske stene Namizni set

Pogled na jedilnico.

Stopnice

Poleg stopnic ima hiša tudi dvigalo.

Spalnica

Nahaja se v zgornjem nadstropju.

Področje študija

Tudi v zgornjem nadstropju.

Kopalnica

Z osvetlitvijo, s katero pustimo naravno svetlobo.

Druga kopalnica

Minimalističen slog

Hrbtna fasada

Tu ima cink večjo prisotnost.

Podrobnosti zadnje fasade Razlika je

Na tej sliki lahko prepoznamo obstoječi del kamnine in dodani del cinka.

Zunanje življenje

Zadnji vrt je bil obnovljen in dodan je prostor za teraso.

Prej

To je bila prej fasada.

Prej

Premoženje je bilo zapuščeno za 5 let.

Prej

Pozval je k krizni reformi.

Prej

Izvirni elementi so kazali na odličen rezultat.

Prej

Salon pred rehabilitacijo.

Prej

Vrt pred posegom.